top of page
84770f_0cf5b6c1550a4b8c92f92f1064cc68de_mv2.webp

Coaching

Το Life Coaching είναι ένα ισχυρό εργαλείο για άτομα που προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους και να ανακαλύψουν τις πλήρεις δυνατότητές τους. Ένα πεδίο του coaching που έχει προσελκύσει προσοχή τα τελευταία χρόνια είναι το έννοια της νοοτροπίας του πρωταθλητή.

Η νοοτροπία του πρωταθλητή αφορά το να προσεγγίζετε τη ζωή με νικητήρια στάση. Πρόκειται για την αποδοχή των προκλήσεων, την επιμονή να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τη διαρκή προσπάθεια για άριστη επίδοση σε ό,τι κάνουμε. Όταν υιοθετείτε τη νοοτροπία του πρωταθλητή, προετοιμάζετε τον εαυτό σας για επιτυχία, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Ως life coach που εξειδικεύεται στη νοοτροπία του πρωταθλητή κι έχω υπάρξει και η ίδια πρωταθλήτρια, μπορώ να σας βοηθήσω να αναπτύξετε αυτήν τη νοοτροπία, εντοπίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους και δημιουργώντας ένα σχέδιο δράσης.

Βασικές αρχές της νοοτροπίας του πρωταθλητή:

  1. Αξιοποιήστε τα Δυνατά σας Σημεία Επικεντρωθείτε στα δυνατά σας σημεία, όχι στα αδύνατα, για να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

  2. Αποδοχή των Προκλήσεων Οι προκλήσεις είναι ευκαιρίες για ανάπτυξη.

  3. Στόχος και Δράση Ορίστε στόχους και προβείτε σε συνεπή δράση με την καθοδήγηση του συμβουλευτικού ζωής.

  4. Επιμονή Ξεπερνήστε τις δυσκολίες, επικεντρώνοντας στους στόχους σας.

  5. Καλλιέργηση Θετικής Στάσης Η νοοτροπία σας έχει σημαντική επίδραση στην επιτυχία σας στη ζωή. Καλλιεργώντας μια θετική στάση, είστε πιο ανθεκτικοί, πιο παραγωγικοί και πιο πιθανό να επιτύχετε τους στόχους σας.

Είτε στοχεύετε στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων είτε θέλετε να βελτιώσετε τη γενική σας νοοτροπία, το coaching θα σας διευκολύνει τον δρόμο σας προς τη δική σας κορυφή.

Coaching Modalities

Life Coaching

Έχω διάφορες πιστοποιήσεις coaching και έχω βιώσει και ασκήσει πολλές μεθόδους ανά τα χρόνια.

Η νοοτροπία του πρωταθλητή εμπνέει όλα όσα κάνω, και συχνά συνδυάζω το life coaching με τις αρχές της πυγμαχίας ή ακόμα και την εκπαίδευση στην πυγμαχία, για να καταστήσω τη νοοτροπία του πρωταθλητή αισθητή σε πολλά επίπεδα του σώματος και του νου.

Philosophical Coaching

Το πολυετές ενδιαφέρον μου για τη φιλοσοφία με οδήγησε να την εφαρμόσω ως μία μέθοδο coaching.

Το ονομάζω φιλοσοφικό coaching, και εξερευνά τα ερωτήματα που καθορίζουν την ύπαρξή μας. Είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να αποκτήσουμε μια εμβαθυμένη κατανόηση του εαυτού μας, στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης.

What My Coachees Say

84770f_0cf5b6c1550a4b8c92f92f1064cc68de_mv2.webp
isntagram profile-01.png

Σοφία

Ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου, γιατί έδωσα νόημα στην καθημερινότητα μου. Έμαθα να θέτω στόχους και ανακάλυψα τι πραγματικά αγαπώ στην ζωή μου. Μέσα απ' όλο αυτό αποκτάς αυτοπεποίθηση και χτίζοντας σταθερά τις βάσεις της αυτοεκτίμησης σου, συνειδητοποιείς ότι αυτή η σιγουριά γίνεται αντιληπτή και από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι.
bottom of page